FLIKA

1 04 2009

Flika

Filmul surprinde povestea unei adolescente cu o vointa extraordinara, ce se ataseaza atat de mult de un cal salbatic pe care il gaseste incat, in momentul in care tatal ei il vinde, ea face tot posibilul pentru a castiga banii de care are nevoie pentru rascumpararea lui.

flika

FLIKA 2

O fata de la oras este nevoita sa locuiasca cu tatal sau la o ferma de cai unde se ataseaza de o iapa naravasa numita Flika, in ciuda faptului ca inima fetei ramasese in oras si pentru skateboarding. Intre cele doua se infiripa o relatie in urma careia Carrie va face totul pentru a schimba viitorul pecetluit al iepei.

Wildfire

Kris Furillo este o tanara care provine dintr-o familie nu tocmai perfecta si astfel ajunge in tabara de corectie LaGrange,de unde este luata de antrenorul de cai al fermei Ritter,Pablo Betard. Abilitatile ei si talentul innascut  de a lucra cu cai ii uimeste pe toti si in scurt timp ea si Wildfire devin salvatorii fermei. In timpul sederii sale la ferma Ritter, Kris devine obiectul atentiei a doi prieteni Matt Ritter si Junior Davis, dar si elementul care da peste cap viata sociala din comunitate.

Anunțuri

Acțiuni

informatie

2 responses

13 09 2009
rall

nu gasesc nicaieri acest film stiti cumva de unde pot sa-l trag?

13 09 2009
aliciashorses

cum sa nu…..da-i pe google : FLIKA torrent download…acolo o sa-ti apara niste link-uri..cauta un link gratuit si descarca filmul.S-ar putea sa cauti un pic un link gratuit dar exista,daca nu gasesti ma poti contacta pe mess cu id-ul cris_alex_banita si ti-l trimit eu pe mess.Merita vazut!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: